Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 15 of 22

Thread: Site issues

  1. #1
    316i4's Avatar
    316i4 is offline Premium Member (Site Supporter)
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    killarney
    Posts
    1,118

    Default Site issues

    Some posts are slow to show
    Last edited by 316i4; 16-04-2017 at 07:47 AM.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Ireland
    Posts
    4,421

    Default

    If its causing issues for you try changing the style to "Default" (drop down selector bottom left of page) and see if that improves things on your end

  3. #3
    damodeane is offline Premium Member (Site Supporter)
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    274

    Default

    I've posted a couple of times and they havent showed

  4. #4
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Ireland
    Posts
    4,421

    Default

    I've done a cookie path reset on the site itself, I'm not seeing any issues on my end but if anyone else is on their end please let me know!

  5. #5
    Wills21's Avatar
    Wills21 is offline Premium Member (Site Supporter)
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    47

    Default

    I was experiencing the same thing, I done what was said in your first reply and it's fine since

  6. #6
    Conor_Smyth's Avatar
    Conor_Smyth is offline Premium Member (Site Supporter)
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Cmon d Banner!
    Posts
    1,622

    Default

    Old threads are not being marked as read like before the update. Any new threads that I don't go into, stay marked as unread until I open it. Usually these would be marked read the next time I log in and makes it easier to see whats new... I don't want to have to open and look at every single update on a random wanted ad, or discussion I don't have any interest in

  7. #7
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    mallow.co.cork
    Posts
    2,252

    Default

    can the title of this thread be edited?
    it can be viewed without logging in and i dont think swearing looks good at the top of the home page....
    https://www.facebook.com/AlienWorkshops

    M40 RIGHTNESS.
    if you can get to 6500rpm, nobody can hear your tappets.

    Quote Originally Posted by Torq View Post
    When Age says he wants it cheap, he means Cheaaaaaaaaaaaaaaaap!
    Torq

  8. #8
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Ireland
    Posts
    4,421

    Default

    Quote Originally Posted by Conor_Smyth View Post
    Old threads are not being marked as read like before the update. Any new threads that I don't go into, stay marked as unread until I open it. Usually these would be marked read the next time I log in and makes it easier to see whats new... I don't want to have to open and look at every single update on a random wanted ad, or discussion I don't have any interest in
    have you cleared your browsers cookies/cache?

  9. #9
    Conor_Smyth's Avatar
    Conor_Smyth is offline Premium Member (Site Supporter)
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Cmon d Banner!
    Posts
    1,622

    Default

    Quote Originally Posted by bucks View Post
    have you cleared your browsers cookies/cache?
    yeah.. made no difference

  10. #10
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Ireland
    Posts
    4,421

    Default

    Quote Originally Posted by Conor_Smyth View Post
    yeah.. made no difference
    what about changing the style "bottom left" drop down select bottom left of screen

  11. #11
    Conor_Smyth's Avatar
    Conor_Smyth is offline Premium Member (Site Supporter)
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Cmon d Banner!
    Posts
    1,622

    Default

    Quote Originally Posted by bucks View Post
    what about changing the style "bottom left" drop down select bottom left of screen
    Yeah im running that style now and no difference... So odd seeing the site in blue

  12. #12
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Ireland
    Posts
    4,421

    Default

    Quote Originally Posted by Conor_Smyth View Post
    Yeah im running that style now and no difference... So odd seeing the site in blue
    The blue version is a 'stable' one from the developers with no edited code by us, should be no issues with that.

    I cant replicate the issue on my end..

    What browser are you using?

  13. #13
    Conor_Smyth's Avatar
    Conor_Smyth is offline Premium Member (Site Supporter)
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Cmon d Banner!
    Posts
    1,622

    Default

    Quote Originally Posted by bucks View Post
    The blue version is a 'stable' one from the developers with no edited code by us, should be no issues with that.

    I cant replicate the issue on my end..

    What browser are you using?
    Using chrome on my laptop, work desktop, and phone... all seem to get the same problem

  14. #14
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Ireland
    Posts
    4,421

    Default

    Still cant replicate it on Chrome and Firefox.

    Anyone else on chrome having the same issue?

    I'll look at doing a cookie directory rename to see if that solves things

  15. #15
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Offalyman in Laois
    Posts
    8,948

    Default

    No chrome issues here.....................................








    ................................then again my E30 is a facelift
    1990 E30 316i M42B18 Matte Black 2 Door
    1995 E34 518i Techno Violet Metallic Saloon

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •