Register FAQ Calendar Mark Forums Read


Tech Help Discuss all your E30 related technical topics. Need help with something? Ask here

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-01-2017, 06:25 PM
316i4's Avatar
316i4 316i4 is offline
Premium Member (Site Supporter)
 
Join Date: Dec 2012
Location: killarney
Posts: 1,037
Default M44 conversion

Where is the ecu normaly mounted ? This don't look right to me just dangling around the engine bay
Attached Images
File Type: jpg image.jpg (37.1 KB, 19 views)
Reply With Quote
Advertisement
  #2  
Old 03-01-2017, 06:43 PM
Sceptre Sceptre is online now
Premium Member (Site Supporter)
 
Join Date: Apr 2010
Location: Longford/Roscommon
Posts: 852
Default

Bolted under the dash on driver's side.
Reply With Quote
  #3  
Old 03-01-2017, 08:10 PM
316i4's Avatar
316i4 316i4 is offline
Premium Member (Site Supporter)
 
Join Date: Dec 2012
Location: killarney
Posts: 1,037
Default

Quote:
Originally Posted by Sceptre View Post
Bolted under the dash on driver's side.
Is the e36 loom long enough to reach in under dash .
Reply With Quote
  #4  
Old 03-01-2017, 08:39 PM
Sceptre Sceptre is online now
Premium Member (Site Supporter)
 
Join Date: Apr 2010
Location: Longford/Roscommon
Posts: 852
Default

https://youtu.be/pAu0KJ9rWAQ
Reply With Quote
  #5  
Old 03-01-2017, 08:54 PM
DaveM-sport's Avatar
DaveM-sport DaveM-sport is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: Cork
Posts: 18,032
Default

just about if you mount it at 90 degrees
__________________
M42 RIGHTNESS.
Past 6500rpm, nobody can hear you scream.
Reply With Quote
  #6  
Old 03-01-2017, 09:08 PM
316i4's Avatar
316i4 316i4 is offline
Premium Member (Site Supporter)
 
Join Date: Dec 2012
Location: killarney
Posts: 1,037
Default

Cheers lads . Proplem is the hole where the ecu loom goes in has a loom already ran in there I bought this car with conversion done . It's rough enough rad and everything else held on with cable ties . Hope no one on here done it .
Reply With Quote
  #7  
Old 04-01-2017, 02:59 AM
k.mullen's Avatar
k.mullen k.mullen is offline
Premium Member (Site Supporter)
 
Join Date: Jan 2009
Location: mayo
Posts: 1,933
Default

If you plug out the ecu you should be able make enough room to get it in behind the dash and plug it back in the again, that's where I put mine behind the glove box


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
just chilling in oz
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 04:09 PM.
Privacy Policy


Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd. E30owners.com is in no way affiliated with BMW AG or any of the BMW Group of Companies. Contact Us - e30owners.com - Archive - Top